A György-Villa borok főborásza. A Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen végzett 1990-ben üzemmérnökként a bor-üdítő szakon, majd a Szőlészeti és Borászati Kutató Intézet kőbányai üzemében helyezkedett el. Előbb pincemunkás, minőségellenőr, technológus, majd főborász lett. Egy három hónapos németországi szakmai gyakorlat után 1995-től a Törley Kft-nél folytatta a munkát, kezdetben technológusként, majd a György-Villa borok főborászaként.
2003-ban Londonban diplomát szerez a Wine and Spirit Education Trust-nál, s így nemzetközi borakadémikus lett. Jelenleg az Institute of Masters of Wine iskolának is a hallgatója, valamint a Wine and Spirit Education Trust két akkreditált iskolájának a hazai oktatójaként is tevékenykedik.
2004-től a Decanter magazin szakmai tanácsadója és lektora, illetve a Radió Café 98.6 Késői Szüret bormagazinjának szakmai tanácsadójaként is elkötelezett harcosa a hazai borkultúra terjesztésének.
2016 őszétől a Csányi Pincészet (Csányi Pincészet - Villányi borvidék) vezérigazgatója.
Szponzorált linkek: