Már 545 szócikk közül válogathatsz.

A Vinopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes borászati tudástár. Legyél Te is a Vinopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Szőlőfajták
Verzió: 3  
Változtatta: bekassy
Változtatás dátuma: 2009-07-07 14:54:27
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Szőlőfajták


A [szőlőfajta] az a legfontosabb tényező, amely meghatározza mindig a bor jellegét és minőségét. Ezért is alkalmazzák a [borfajta] szerinti címkézést.

A szőlőfajta az a legfontosabb tényező, amely meghatározza mindig a bor jellegét és minőségét. Ezért is alkalmazzák a [borfajta] szerinti címkézést.

A szőlő a bor gyümölcse. A [bor]ok 99%-a a [Vitis Vinifera] családba tartozó szőlőfajtákból készül, és minden elnevezés, például [Muskotály], [Chardonnay], [Sauvignon] a Vitis Vinifera család egy-egy tagja.


Kapcsolódó anyagok:
[Borkészítés folyamata]


 




SZAKÉRTŐNK

Roder Judit

Fiatal borász,
a NEO Interactive munkatársa






Médiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Szépségpédia Mammutmail Webfazék
marketing és média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár szépség, divat, smink

óriásfájlok küldéséhez

receptek online

SZAKÉRTŐNK

Roder Judit

Fiatal borász,
a NEO Interactive munkatársa