Jó annak, aki mifelénk szőlősgazda, hiszen különösen szép munkája van: gondoskodik arról, hogy ami a villányi talajban és klímában benne van, az kerüljön át a szőlőbe és váljon megőrizhetővé a borisszák számára.
Mi, a Linbrunn Pincészet alapítói a hetvenes évektől foglalkozunk szőlőtermeléssel, borkészítéssel. Figyelünk arra, hogy jó szőlő kerüljön az erjesztőkádba és gondosan ügyelünk a borra, hogy az a sok íz, melegség és kedves üzenet, ami a szőlőben benne volt, az belekerüljön a palackokba. Most, Linbrunn Pincészetként szeretnénk a palackokba rejtett borainkat az Önök asztalára tenni.
Tudjuk, hogy a bor nemcsak egy ital, hanem barát, egy csipet történelem, egy nagy adag gasztronómia, az ízek csodálatos világa, melyre nemcsak az egészségünk megőrzése érdekében, hanem a szórakozásunk, a társasági élet során is szükségünk van.
Villányban jó a talaj, gondosak a szőlősgazdák, mértékadók a borászok, és ha az ég is velünk van, akkor palackjainkba jobbnál jobb ízű borok kerülnek.
Tartson velünk! Egészségére!
Kertész Jenő
Szponzorált linkek: